maanantai 11. toukokuuta 2015

muutoksii

Uudessa kodissa on keltainen keittiö ja paljon kasveja, liikaa tilaa ja auringonnousuja aamuyöllä kun kadut on vielä hetken hiljaiset.
Välillä herään siihen tunteeseen että alla on kilometrejä pelkkää tyhjää
(sitten tajuan että eipä olekaan, siellähän asuu ainakin neljäkymmentä ihmistä joilla kaikilla on omat kotinsa ja elämänsä ja kuntolaitteensa ja lempiohjelmansa ja se vasta tuntuukin hullulta)

Keskustan syke mun alapuolella huimaa vähän, mutta toisaalta tekee ihan hyvää maata sängyssä ja katsella ulos kun ikkunasta näkyy pelkkää taivasta ja lokkeja jotka huutelee. Olohuoneen seinät värjäytyy iltaisin aika ihmeellisen värisiksi,
rakastan aika kovaa.

On ollut monia hyviä hetkiä keväässä;
eilen istuin puusaunassa peltojen keskellä ja kuuntelin ihan omituisia taajuuksia jotka kuului jostain seinän takaa kai, kastelin talviturkin puoleenväliin, järvi oli tyyni ja harmaa ja pisaroi. 
Nukuin pienessä mökissä jonka kuistilla oli punaiset valot (korpibordelli) ja pihalla keraaminen kylpyamme johon olis voinut laittaa kukkia.
Ollaan mietitty Ahvenanmaalle lähtöä pyörillä kaksin ja muita matkoja ja seikkailuja, kesä on ihan kielen päällä ja just nyt tuntuu että vaan aukean tälle kaikelle, otan vastaan hyvät ja huonot ja hymyilen joka solulla.
oujee

17 kommenttia:

  1. IHANAT NOI KELTASET KAAPINOVET!!! Ite ku kattelee taloja niin tosi harvassa säilytetty enää alkuperäset värikkäät kaapinovet keittiössä, vaan kaikki vedetty valkoseks..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, meidänkin vuokraisäntä sanoi että kiinteistövälitysfirman tyypit on vuosikaudet saarnannut sille nuista että "eihän kukaan nykypäivänä halua keltaista keittiötä!" hehheh, tietäispä vaan

      Poista
  2. Voi miten sulonen sun keittiö on! Ja sinä myös!♥

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana keittiö!! Ja ihana hyvän mielen postaus taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ihana huomasin tuossa sivussa kuuntelemasi kappaleet ja rakastuin Laura Moisioon<3

      Poista
    2. Kiitos kiitos! Ja Laura on kyllä aika ihana (vaikka vähän kelmi ehkä mutta ei siitä sen enempää hm)

      Poista
  4. voi hitsivie maailman kaunein keittiö!! ja ihanin aurinkotyttö-sinä!

    VastaaPoista
  5. Joo no itse en kyllä ikinä asuisi tuollaisessa kodissa, tykkään modernista tai sitten hyvin eri tyylisestä vanhasta :D Tulisin hulluksi tuossa keittiössä haha. Mutta sinun näköinen on uusi koti ja sehän on tärkeintä :)

    VastaaPoista
  6. Onnea ja rakkautta uuteen kotiin! Ihania vihreitä ja lempeää tunnelmaa. Keittiö on valloittava ja hauska ja iloinen :--)

    VastaaPoista
  7. Onpas hurmaava ja pirteä keittiö! Onnea uuteen kotiin!!

    VastaaPoista
  8. oispa kevät oispa kevät oispa kevät oispa jo toukokuu. maaliskuukin riittäis. oispa.
    hei muuten jos ahvenanmaan pyöräretki jäi vain suunnitelmaksi niin suosittelen kyllä vielä joskus toteuttamaan. polkea saariston läpi (kauniit maisemat aurinko punainen asfaltti) ahvenanmaa päämääränä ja tulla vaikka laivalla takaisin jos ei jaksa enää polkea. tahtoisin itekin. (olin joskus pyöräleirillä parin hyvän kaverin kanssa ylä-astetta edeltävänä kesänä, poljettiin päivässä 30-40 kilsaa, pisin vissiin 50km ja yövyttiin aina eri mestassa sit tietty. oli niin hyvä kokemus)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kuulostaapa ihanalta! Joo se retki jäikin toteuttamatta ja on ollut taas mielessä viimepäivinä, oon joskus aikoinaan löytänyt aika hienon pikku saaren sieltä jossa upea tove jansson hirsimökki mua houkuttelee vieläkin <3

      Poista