sunnuntai 13. syyskuuta 2015

sä laulat kun sua laulattaa ja sä naurat niin että sydän raikaa

Aikaisin heräämistä (maailma on tuolla ja se on sun)

Olen nähnyt unia kissoista ilmastointiputkissa, ottanut valokuvia kehon pienistä yksityiskohdista, pukeutunut juhlavasti ja mennyt nukkumaan kuudelta aamulla. Saanut uusia inspiraatioita taiteeseeni ja alkanut ymmärtää talven olevan tulossa. Tehnyt joulukortteja ja kuunnellut king crimsonin vinyyleitä.

Aloitin viikko sitten työkokeilun jossa saan seuraavat neljä kuukautta juoda kahvia, tanssia, nauraa, itkeä, valokuvata pyynikin metsissä, tehdä taideinstallaatioita ja improteatteria, katsoa henkienkätkemää, leikkiä että lattia on purkkaa, maalata, tehdä lauluja kehon äänillä ja hölmöillä kaikin puolin samanhenkisten ihmisten ympäröimänä. Oon aika innoissani ja vähän väsynyt, aamuisin valo on hento ja ilma on kylmää ja raikasta hengittää.

välillä pää täyttyy aikuisten asioista (kyllä karenssi ei vaan odotusaika ja ammattitutkinto ja et saa kulukorvausta koska eiei et voi hakea työttömyysturvaa ennenkuin)
ja kaipaan hetkeksi pihan vadelmapensaita ja äidin tuoksua tyynyssä.
Joskus tuntuu että haluaisi takaisin aikaan jolloin ei tiennyt mitä tarkoittaa
ydinjäte tehotuotanto pakolaisongelma narkomaani

Huvittaisi Lapin ruskaan, tuntureiden turvaan. Mutta on tässäkin hyvä, Pyhäjärvi on tyyni ja meidän pihalta lähtee kasviston villiinnyttämät puuportaat rantaan. Kai tästä talosta voi tulla koti.

5 kommenttia:

  1. Kuulostaapa ihanalta unelmien työkokeilulta! Niin kauniisti oot taas pukenut sanoin ja kuvin tunnelmia<3 Onnea työhön ja kotiin, järven rannassa on hyvä olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 kiitos sulle, nautin kyllä tästä syksystä aika huolella oi!

      Poista
  2. <3
    Hei, eikö sun vanhempia tekstejä pääse lukemaan enää? Niitä on niin kiva lueskella odotellessa uutta postausta.
    susta saa liian hyviä viboja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, poistin aika paljon kaikista vanhimpia postauksia kun tuntui että oon elänyt vähän eri maailmassa silloin. Ja jotenkin mietin että menee ihan tukkoon tämä blogi jos on "liikaa postauksia", äh. Mutta kiitos ihana <3

      Poista