lauantai 26. syyskuuta 2015

kuukausi sitten

aurinko sulatti
Nyt me pyöräillään ja ilma on kylmä ja sanon että jännittää kun syksy tuo muistijälkiä
mietin yhtenä päivänä että mitä olis olla jossain toisessa paikassa jonkun toisen kanssa; sillä olis varmaan työpaikka ja ikea-asunto ja nissenin veitsisarja ja me varmaan istuttaisi kahviloissa ja puettaisi mätsääviä vaatteita ja katsottais joka viikko samat telkkariohjelmat, käytäis ravintolassa syömässä kuukausipäivinä ja roomassa vuosipäivänä. Sit mua alkaa naurattaa kun tajuan että enhän minä semmoinen oo enkä kyllä ikinä haluaisikaan olla. Sun kanssa me ollaan niitä loikoilee samoilla kallioilla vuodesta toiseen ilman syytä ja tekee juhannustaikoja kaikessa hiljaisuudessa. Me nauretaan ja itketään ja hölmöillään ja pelataan sitä peliä jossa voi olla kukatahansa ja tehdä mitätahansa, päästellään mahdollisimman hassuja ääniä kun rakastellaan, kiipeillään toistemme kehoja pitkin ja opetellaan ulkoa luomien ja uurteiden paikat. Me eletään, toimitaan ja rakastetaan sykäyksittäin, kaksi vastavoimaa, feminiininen ja maskuliininen (päivänsäde ja menninkäinen)

Välillä tuntuu että seinät kaatuu päälle enkä voi ikinä olla tarpeeksi, mutta kai ne on niitä ristiriitoja jossain tytöksi syntymisen ja naiseksi kasvamisen välillä. Tarotkortit näytti mulle kolmea eri naishahmoa kronologisessa järjestyksessä; viimeinen oli hallitsijatar, 
Äiti Maa.

(ja viime yönä kosketus tuntui ihon läpi sielussa)

8 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Rakastan sun tapaasi kirjoittaa - ihana teksti ja kauniita kuvia <3 Olet taitava (ja tarpeeksi)!


    www.kuvatarina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Mäkin oon saanut taroteista tulevaisuuteni kortiksi hallitsijattaren. Samaistuttavia fiiliksiä. Välillä on vaikeeta, mutta uskon siihen harmoniseen tulevaisuuteen sinulle varmasti myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En malta odottaa! ihana naiseuden voimakkuus oujee <3

      Poista
  4. Tervehdys sinä ihana! Millä tekniikalla sun takkusi ovat muovautuneet? Huomaan, että pituuksissa on tuollaisia "aaltoja".
    Omat luonnontekniikalla möykyttyneet takkuni ovat kohta vuoden verran kulkeneet mukanani, ja niissä on samankaltaisia aaltoja kuin mitä sinunkin hiuskruunussasi, mutta huomattavasti enemmän. Käytätkö virkkuukoukkua hiuksiisi :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo virkkuukoukulla teen jonkin verran, alussa pyörittelin vaan ja tökin huovutusneulalla mutta huomasin että se rikkoo hiuksia vähän liikaa. Aikalailla on jäänyt vähälle tukan huoltaminen viimeaikoina ylipäätään, ihan itsekseen ovat kai tuommoiseksi menneet :D

      Poista
  5. Oispa Tampere munkin koti, onnellisuuden rajat ylittyis!

    VastaaPoista