maanantai 26. lokakuuta 2015

☽ long may we dance, long may we howl ☾

"Serpentiiniä ostin kyllä alennuskorista. Ripustan sitä koko lokakuun täyteen ja ajattelen sua"

Vuosi sitten oli keltaiset lehdet, uusi koti ja särkynyt sydän. Lapsuuden kalliolla panin maate ja kuiskasin sammaliin että 
"äiti auta"

Nyt maailma näyttää samalta mutta tuntuu aika erilaiselta. Oon viimeisen vuoden aikana kokenut monia oivalluksia liittyen itseeni (omaan kehoon ja jumaluuteen sisällä), kaksoisliekin kanssa sitoutumiseen (ja sen vaikeuteen) ja saanut ehkä vähän lisää tarmokkuutta ja päättäväisyyttä. Tän syksyn aikana oon tehnyt paljon omia asioita, käynnistänyt uusia projekteja ja jatkanut vanhoja ihan uudella innokkuudella. Oon alkanut taas ajatella minua, mitä minä toivon ja tahdon elämältä saavuttaa. Ollaan työkokeilussa ohjattu näytelmä siitä, mitä on ihmisyys kun maailma on mullinmallin (mitä olet kun riisuudut aseista, lasket naamion ja paljastat ihmisen todellisen anatomian? mitä sinusta jää jäljelle silloin?).
Ensi viikolla aloitan ensimmäisen oikeasti ison maalausprojektin (isoja maalauksia oon toki tehnyt ennenkin mutta en usko että koskaan tällä intensiteetillä).
Nyt justiin toivon elämältä seuraavia asioita:
- hymyjä
- uskallusta hoitaa itteni kuntoon
(ja lopettaa tupakanpoltto)
- selvyyttä omaan itseen ja lisää motivaationtäyteisiä päiviä
- helpotusta sinunkin oloon
- että viimeaikoina tästä maailmasta poistuneet läheiset löytäisi hyvän paikan jossa levätä
- lisää kohtaamisia siskojen kanssa, herkkyyttä
(meidän talossa on niin maskuliiniset energiat että vähän jo uuvuttaa, kaipaan naisenergiaa ympärille)
Toivoisin että voisin vaan elää rakkaudessa päivieni loppuun saakka. Mutta se on kai musta itsestä kiinni.

(Huomenna täysikuu nousee Härässä)

9 kommenttia:

  1. Sun kuvissa ja teksteissä on fiilistä AINA! Nautin, kiitos :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe vitsi miten hauskaa että kommentoit, varsinkin just nytten kun fiilistelin sun valokuvia eilen monta tuntia! Sinäkin yksi taitava ja kaunis sielu! <3

      Poista
  2. Sun kirjotuksista hehkuu aina sellainen aistikas ja vapautunut olo. Saanko kysyä että mistä oot tutkinut kuun kiertoa ja äiti maata. Tai onko sulla muutenkin jotain hyviä kirjavinkkejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Kuun kierrosta löytyy netistä tietoa vaikka kuinka, varmaan googlettamalla "lunar calendar 2015" tms löytyy aika yksityiskohtaisia kalentereita (ite oon tehnyt seinäkalenteriin samoja merkintöjä). Äiti Maata voi tutkia menemällä mettään. Ja Esko Jalkasen luonnon salaiset voimat on hyvä! Ja takaisin elämän lähteille (Leevi Karsikas)!

      Poista
  3. mitä se tarkottaa että täysikuu nousee härässä? Oli muuten komia kuu tänä aamuna Oulussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuu viipyy aina 2,5 vrk yhdessä eläinradan merkissä, ja kuun eri vaiheet vaikuttaa eri tavoilla ihmisen mieleen (niinkuin vuorovesiin ja kuukautiskiertoon yms). Täysikuu yleensä viittaa uuteen alkuun ja irtipäästämiseen.
      Aurinkoa ja kuuta halitsevat eläinradan merkit on täydenkuun aikaan aina keskenään vastakkaiset merkit (tällä kertaa siis kuu härässä ja aurinko skorpionissa), minkä takia monet tuntee täydenkuun aikana ristiriitoja vastakkaisten energioiden yhteentörmäyksestä. Horoskooppeja tutkimalla voi aikalailla päätellä mitä se käytännössä tarkoittaa; esim. härän merkkiin liitetään usein päälisen puolen näkeminen kun skorpioni osaa katsoa syvemmälle -> ristiriitoja voi ehkä herättää Skorpionin tarve sukeltaa alitajuntaan ja löytää vastauksia, ja Härän maallisuus joka saattaa tehdä siitä vähän vaikeeta. Härkä kaipaa turvallisuutta ja henkistä tasapainoa, joita ei kuitenkaan voi löytää kohtaamatta sisäisiä komplekseja.

      En tiedä osaanko selittää ollenkaan mutta toivottavasti oon edes jotenkin ymmärrettävä.

      Poista
  4. löysin vastikkään sun blogin, aivan levollisen ihana tämä.

    VastaaPoista