torstai 3. syyskuuta 2015

uutta

Heinäkuussa minun sydämessä läikähteli. Heräsin aikaisin aurinkoon ja tervehdin sitä. Innostuin uusista asioista ja käsitöistä. Pyöräilin paljon ja hyppelehdin paljain varpain. Kiinnitin nilkkaan korun joka kilisi kävellessä koko kuukauden. Sanoin pojalle aamuyöllä että "tällä matkalla me löydetään jotain erikoista", ja pizzajonossa kohdattiin cityshamaani ja buddhalaismunkki jotka tarjosi reishiseremoniat siinä niin. Istuin pitkiä iltoja Näsinpuistossa. Join vähän enemmän olutta kuin tavallisesti. Pakkasin omaisuuden ja elämän taas kerran banaanilaatikoihin. 
Nyt takana on muutamia utuisia aamuja pitsiverhojen takana. Narisevat puulattiat joilla tassutella hiljaa kissojen kanssa kun aamu ei oo vielä ihan alkanut, syyskuun alku ja raikas hengittää. Mullan tuoksu, intialaiset matot tuulettumassa kuistin kaiteella, Lapista ostettu tuulikello räystäässä kiinni.

Syksy on tullut ja meidän talon pihalta lähtee portaat suoraan Pyhäjärven rantaan. Taivas on harmaa ja viima paleltaa, mutta nautin tästä haikeudesta ja samalla odotan innolla kynttilöiden ja villasukkien aikaa (rauhoittumista). Uudessa kodissa nukahtelen vahingossa eri huoneisiin, ihan vain siitä syystä että missään ei kuulu palosireenien ulinaa tai nostureiden kolahduksia. Ripustin puutarhan omenapuiden oksille unisieppareita ja ruusukimppuja.
Elämä antaa ihmeellisiä asioita kun niitä osaa odottaa.
Tuntuu että tunnen itseni pitkästä aikaa nyt-tässä.
Kiitos kun saa levätä viimein
<3

8 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin<3 Kaunista! Ihanaa, että siellä sielu lepää. Minullakin on oma rauhallinen koto etsimessä. Silläkin tässä fiilistelen:) Lämpöisän tunnelmallista syksyä! terkuin nimetön taiteilijatyttö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 <3 lämpöö ja lempee. Toivottavasti löytyy hyvä rauhan satama <3

      Poista
  2. En ymmärrä, miten en aikaisemmin törmännyt tähän blogiin. Tykästyin tosi paljon tunnelmaan, jonka osaat välittää niin kauniilla tavalla ♥

    VastaaPoista
  3. Minäkin kaipaisin lepoa. Ihanaa tietää kuitenkin, että sinulla on nyt rauhan paikka. Arki toistaa tylsästi itseään, sitä nopeasti luulee tulevansa hulluksi kun viitenä päivänä viikossa toistaa samat asiat päivittäin samassa järjestyksessä. Jalkoja pakottaa ja kotiin päästessä ei jaksa tehdä muuta kuin syödä ja nukkua. Mummo sanoi, että ei se sängyssä pötköttely ole lepoa. Että pitäis mennä mättäälle termospullon kanssa lötköttelemään. Ja sitten pitäisi jaksaa jaksaa vielä muitten puolesta. En minä ole kenenkään äiti tai omaishoitaja (ehkä joskus vuosien päästä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ite kans aloitin juuri työharjoittelun ja mietin että kestäisinkö toistuvaa päivärytmiä. Mutta onneksi jokaisessa päivässä on omat kauniit pikku yksityiskohtansa joihin rakastua. Sinulla on viisas mummo.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Asun Tampereella Pispalan/Hyhkyn lähellä, semmoisessa isossa talossa <3 rakkauden tila

      Poista